Duit Tabung RCC Melebihi RM1,000,000

Alhamdulillah, hari ini, duit Tabung RCC telah melebihi RM1.19 juta. Banyak!

Boleh lihat screenshot di bawah ini, duit terkumpul Tabung Khairat Kematian & Tabung Kebajikan RCC selama ini.  Terdapat juga info jumlah sumbangan yang telah diberikan kepada ahli-ahli dan keluarga ahli terdekat yang telah meninggal dunia.

TABUNG RCC

Duit Tabung RCC Melebihi Rm1 Juta

 

 

Pengumuman Rasmi daripada pihak RCC Global (M) Sdn Bhd.

TERKINI : Tabung Khairat Kematian RCC Terkini Revision Ke-5

Berkuatkuasa 1 MEI 2016, Dana Khairat Kematian bagi ahli RCC dan ahli keluarga RCC telah dikemaskini bagi setiap kategori dengan 2 syarat yang wajib ahli RCC tahu untuk layak menerima tabung RCC ini.

Jika ahli buat belian peribadi setiap bulan sekurang-kurangnya 1 kotak berkembar Stevia RCC (Stevia Plan B), maka,jumlah bantuan Tabung khairat Kematian untuk ahli yang meninggal dunia adalah RM2000

Jumlah Tabung Khairat Kematian Untuk Ahli Stevia RCC 

Jumlah Belian 1 Kotak Stevia RCC : Jumlah Bantuan Dana Khairat Kematian RM2000

Jumlah Belian 2 Kotak Stevia RCC : Jumlah Bantuan Dana Khairat Kematian RM2500

Jumlah Belian 3 Kotak Stevia RCC : Jumlah Bantuan Dana Khairat Kematian RM3000

 

Jika ahli keluarga terdekat seperti suami, isteri, anak-anak dan ibubapa ahli SAHAJA meninggal dunia, maka bantuan Tabung Khairat Kematian adalah RM1000. 

Jumlah Belian 1,2 @ 3 Kotak Stevia RCC oleh Ahli: Jumlah Bantuan Dana Khairat Kematian Kepada Ahli Keluarga sebanyak RM1000

 

TERBARU : Tabung Kebajikan RCC Terkini Revision Ke-5

Jika ahli ditimpa musibah, maka jumlah dana bantuan Tabung Kebajikan RCC adalah minima RM500 mengikut kes-kes tertentu seperti bencana alam & kemalangan diri (patah tangan @ kaki)

 

Rujuk Pematuhan Terhadap Terma dan Syarat Khairat Kematian Dan Kebajikan Baru

Berkuatkuasa dari tarikh 1 MEI 2016 terma dan syarat bagi tuntutan Dana Khairat dan Kebajikan RCC GLOBAL (M) SDN BHD adalah seperti berikut :

  • Ahli atau pengedar mestilah genap 3 bulan dari tarikh pendaftaran
  • Penilaian akan dibuat berdasarkan pembelian peribadi pada 3 bulan berturut turut sebelum berlakunya kes kematian atau musibah.
  • Setiap pembelian peribadi mestilah didaftarkan (di keyin) menggunakan ‘Pin No’ yang diberikan terus ke ID atau Username ahli tersebut oleh stokis atau Ibupejabat RCC.Pembelian yang tidak didaftarkan atau di keyin adalah tidak sah.
  • Segala tuntutan dan dokumen yang telah lengkap mestilah diemailkan ke customerservicercc2u@gmail.com dalam tempoh 2 bulan dari tarikh kematian.Permohonan yang lewat dan tidak lengkap tidak akan dilayan. Sila sertakan dokumen seperti sijil kematian,surat beranak,permit penguburan,salinan IC simati dan pewaris,pesuruhjaya sumpah (jika perlu),sijil nikah (untuk kes kematian suami @ isteri) serta apa apa dokumen yang boleh menyokong permohonan tersebut.
  • Kelayakan juga adalah untuk penama individu sahaja manakala nama yang didaftarkan atas nama syarikat tidak layak memohon.
  • Hanya warganegara Malaysia sahaja yang layak memohon.
  • Untuk penama berdaftar,jumlah belian peribadi pada bulan sebelum berlaku kematian akan di ambil kira.
  • Sumbangan Dana Khairat juga hanya akan disumbangkan jika berlaku kematian kepada ahli keluarga penama berdaftar seperti ibubapa kandung,pasangan (suami @ isteri) dan anak kandung SAHAJA. Jumlah sumbangan sebanyak max RM2,000 akan diberikan jika terma dan syarat diatas telah dipatuhi.
  • Sumbangan akan dicreditkan ke dalam akaun pemohon jika permohonan mereka telah diluluskan seawal 1 – 2 bulan (bergantung juga kepada permohonan semasa).

 

Harap info ini dapat membantu.. Jom senyum semanis Stevia.. 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *