Harga Royal Sweetener Stevia, Memang Murah!

Berapa harga Royal Sweetener Stevia sebenarnya?

Harga Royal Sweetener Stevia yang dijual di pasaran Malaysia adalah RM50 untuk  1 botol atau RM60 sebotol termasuk kos pos. Memang murah dan jimat. Kenapa?

 

Walaupun dalam sebotol ini hanya mengandungi 10 ml cecair ekstrak Stevia, namun sebotol gula Stevia keluaran RCC Global (M) Sdn Bhd adalah lebih menjimatkan kerana hanya perlu menggunakan 1 titis sahaja untuk memaniskan 200ml air.

 

1 botol gula Stevia RCC ini boleh mencapai sehingga 300 titis.

PROMOSI: Harga Royal Sweetener Stevia

gambar-pemanis-stevia-rcc-packaging-terbaru

 

Sesiapa yang beli Stevia sekarang ini, sebenarnya mereka lebih beruntung, kerana harga Royal Sweetener Stevia adalah lebih murah iaitu RM140 (Harga Semenanjung) dan RM145 (Harga Sabah/Sarawak) untuk 3 botol. Maksudnya jimat dekat RM40 lagi.

Selain lebih jimat, sebenarnya, pengguna lebih beruntung. Kenapa? Sebab mereka mendapat keahlian percuma seumur hidup sebagai pengguna berdaftar Stevia RCC.

Dengan keahlian ini, mereka akan dapat 6 kelebihan sebagai pengguna berdaftar (VIP) pemanis gula Stevia RCC seperti jimat wang iaitu dekat RM40, dapat diskaun 40% untuk pembelian Stevia RCC yang seterus-terusnya, boleh kumpul mata ganjaran, tabung khairat kematian, tabung kebajikan dan juga layak menjadi pengedar gula Stevia. Untung kan?

Jadi, saya rasa sedikit rugi jika rakan pembaca tidak ambil peluang membeli Royal Sweetener Stevia (RSS)  pada harga yang murah dan promosi. Beli Stevia

Sebelum ini ,ada juga pelanggan yang bertanya, berapa lama penggunaan pemanis Stevia RCC ini bagi 1 botol?

Bila saya kira-kira antara gula pasir dan gula Stevia. 1 botol Royal Sweetener Stevia adalah lebih kurang bersamaan dengan 4.5kg gula pasir. Banyak juga tu, Tapi Sifar Kalori. Bagaimana cara saya kira? nanti saya terangkan dalam artikel yang seterusnya ye.

Sebenarnya ia bergantung kepada penggunaan individu itu sendiri. Stevia RCC ini boleh dicampurkan ke dalam minuman dan masakan. Stevia kan pengganti gula pasir yang terbaik pada masa sekarang ini. Saya dah dekat 2 bulan, tak habis-habis lagi. Heee..Anda pula bagaimana?

Sekarang ini, saya sendiri telah menjadi Stokis Pemanis Stevia RCC di Malaysia. Jadi sapa-sapa yang berminat untuk menjadi pengguna berdaftar atau mungkin berminat untuk menjana pendapatan sampingan sebagai pengedar Stevia, boleh hubungi saya di sini atau boleh juga hubungi saya di Facebook Dr Norbayah & Stevia Malaysia. Rakan-rakan pembaca dari Indonesia, Brunei dan Singapura pun, boleh order Royal Sweetener Stevia dari saya juga ya.

Salam semanis STEVIA.. ^^

2 thoughts on “Harga Royal Sweetener Stevia, Memang Murah!

  1. florichel ganam says:

    ingin jadi member

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *