WAJIB TAHU! – 6 Kelebihan Pengguna Berdaftar (VIP) Pemanis Stevia RCC

KELEBIHAN PENGGUNA BERDAFTAR (PENGGUNA VIP) GULA STEVIA RCC

Beruntung kepada sesiapa yang berminat menjadi ahli pengguna berdaftar pemanis atau gula Stevia RCC. Kenapa? Sebab banyak manfaat yang akan kita dapat jika menjadi pengguna VIP syarikat RCC Global (M) Sdn Bhd.

Logo RCC Global M Sdn Bhd

Pengguna berdaftar adalah Pengguna VIP

Antara kelebihan pengguna berdaftar (Pengguna VIP) adalah:

 1. PERCUMA KEAHLIAN SEUMUR HIDUP
 2. DISKAUN SEHINGGA 40%
 3. REWARD POINT
 4. TABUNG KHAIRAT KEMATIAN
 5. TABUNG KEBAJIKAN
 6. LAYAK JADI PENGEDAR

 

 

1. PERCUMA KEAHLIAN SEUMUR HIDUP

 • Keahlian sebagai Pengguna Berdaftar adalah seumur hidup  iaitu apabila kita membeli 3 botol Royal Sweetener Stevia (RSS) yang berharga RM140 (semenanjung) dan RM145 (Sabah/Sarawak) , dipanggil sebagai Pakej Silver
 • Harga biasa 1 botol adalah RM60, kalau 3 botol adalah RM180 Sebenarnya. Tapi kita dapat jimat dalam RM40 lagi selain percuma keahlian.

gambar-pemanis-stevia-rcc-packaging-terbaru

 

2. DISKAUN SEHINGGA 40%

 • Diskaun sehingga 40% harga Royal Sweetener Stevia atau nama lainnya gula stevia RCC bagi belian ulangan..
 • Maksudnya, Harga biasa 1 botol adalah RM50 (TIDAK termasuk kos pos), tapi jika menjadi pengguna berdaftar, harga 1 botol hanya RM30 (Semenanjung) & RM32.50 (sabah/sarawak).. Memang jimat. Peraturan syarikat, tidak boleh jual harga ahli kepada bukan ahli berdaftar.

3. REWARD POINT

 • Kita dapat mengumpul mata ganjaran setiap kali membeli 1 set Royal Sweetener Stevia iaitu 2 botol. Mata ganjaran TIDAK AKAN LUPUT dan BOLEH DIWARISI.
 • Mata ganjaran terkumpul ini boleh ditukarkan kepada produk seperti barangan elektrik dan gadget, pakej percutian, pakej umrah dan baucer dan banyak lagi..
 • Jika difikirkan betul-betul.. kalau beli gula pasir takkan dapat apa-apa ganjaran, malah kumpul penyakit. Tapi kalau guna gula stevia, kita boleh dapat mata ganjaran dan tebus hadiah lumayan.
 • Ramai yang dapat pergi umrah dan percutian, kalau beli pakej umrah sendiri, bajet dekat RM8000 untuk seorang.. Tapi kalau dengan gula stevia RCC percuma je. Seronokkan?
 • Lebih kurang macam kad bonuslink dan kad mesra Petronas, kita isi minyak dapat kumpul point.. sama juga dengan gula stevia keluaran syarikat RCC Global (M) Sdn Bhd ni. Kita pakai gula, kita kumpul point.

Tidak perlu maintain belian setiap bulan jika sekadar ingin menjadi pengguna berdaftar. Keahlian adalah seumur hidup dan mata ganjaran tidak akan hilang selagi tidak ditebus.

 

 • Di atas adalah salah satu konsep perniagaan gula stevia Royal Sweetener Stevia iaitu Reward Program di mana keistimewaan diberikan kepada pengguna berdaftar agar mereka dapat jimat wang dan memperolehi keuntungan selain dapat menjaga kesihatan sekeluarga..

4. TABUNG KHAIRAT KEMATIAN.

 • Sebagai pengguna berdaftar, kita layak menerima Tabung Khairat Kematian sehingga RM3000 mengikut terma dan syarat.
 • Contoh salah satu syarat adalah pembelian minimum 1 set Royal Sweetener Stevia setiap bulan.

5. TABUNG KEBAJIKAN.

 • Sebagai pengguna berdaftar juga, kita layak mendapat bantuan Tabung kebajikan mengikut terma dan syarat.

6. LAYAK JADI PENGEDAR GULA STEVIA RCC.

 • Dengan hanya modal RM140 (WM) iaitu dengan menjadi pengguna berdaftar, anda automatik layak sebagai pengedar di mana anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 hingga 6 angka sebulan.

Jadi, jangan berfikir panjang, rebut peluang ini dengan harga promosi iaitu RM140 atau RM145 sahaja untuk sekotak Royal Sweetener Stevia (RSS). Daftar sekarang

 

Jika ada sebarang pertanyaan, boleh ajukan di ruang komen di bawah. Saya akan cuba menjawab sebarang persoalan dan cuba memberi pencerahan tentang kelebihan menjadi ahli RCC. Jika berminat bersama RCC Global Team, Dr.Norbayah & Jutawan Stevia (Stevia Great Success), boleh hubungi saya.

9 thoughts on “WAJIB TAHU! – 6 Kelebihan Pengguna Berdaftar (VIP) Pemanis Stevia RCC

 1. […] semua.. Sebelum ini, Saya ada kongsikan tentang 6 Kelebihan Pengguna Berdaftar (VIP) Pemanis Stevia RCC, Salah satu kelebihannya adalah layak mendapat Tabung Khairat Kematian kepada ahli pengguna itu […]

 2. […] 6 Kelebihan Pengguna Berdaftar (VIP) Pemanis Stevia RCC […]

 3. […] Kelebihan ahli pengguna berdaftar […]

 4. […] ini, saya ada kongsikan 6 kelebihan menjadi ahli pengguna berdaftar pemanis stevia RCC Global. Hari ini pula, saya akan kongsikan pula, 3 pakej RCC Global yang disediakan oleh syarikat untuk […]

 5. […] Assalamualaikum semua, hari ini, saya ingin kongsikan info tentang belian peribadi bulanan Stevia RCC Global. Pernah dengar? Kalau yang belum menjadi ahli, anda wajib menjadi ahli berdaftar RCC Global (M) Sdn Bhd. Walaupun anda sekadar berdaftar sebagai pengguna Stevia, anda akan memperolehi 6 kelebihan sebagai ahli pengguna berdaftar atau dipanggil ahli pengguna VIP RCC Global. […]

 6. […] 6 Kelebihan Sebagai Pengguna Berdaftar (VIP) Pemanis Stevia RCC […]

 7. […] pengedar, kita wajib terangkan kepada pengguna-pengguna RCC tentang Kelebihan Ahli Pengguna RCC. Salah satunya adalah kita LAYAK menerima Tabung Khairat Kematian antara RM2000 – RM5000 jika […]

 8. nur athirah says:

  Berapa harga sekotak terkini ( gst) utk sarawak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *