PROFILE – Kenali SteviaMalaysia.com

SteviaMalaysia.com adalah pengedar dan pembekal yang sah untuk gula sihat @ gula tanpa kalori iaitu pemanis semulajadi stevia , Royal Sweetener Stevia di Malaysia. Selain penghantaran ke seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak, kami juga turut membuat penghantaran ke negara-negara jiran seperti Singapura, Brunei dan Indonesia jika ada permintaan.

SteviaMalaysia.com adalah blog kesihatan dan portal informasi yang dibina dengan tujuan menyebarkan ilmu tentang stevia dan kebaikannya serta memudahkan orang ramai membeli pemanis semulajadi stevia ini secara online. Kebaikan Stevia telah terbukti secara saintifik dan telah banyak kertas kajian diterbitkan.

SteviaMalaysia.com juga akan membantu dan membimbing individu-individu yang berminat untuk menjadi pengedar Royal Sweetener Stevia di seluruh Malaysia. Berminat jadi pengedar? Wakil pengedar Stevia RCC di Malaysia diperlukan.

Jemput LIKE Facebook Page kami: Dr.Norbayah & Stevia Malaysia

Royal Sweetener Stevia dihasilkan oleh syarikat Bumiputera iaitu RCC Global (M) Sdn Bhd. Produk yang berkualiti tinggi, halal, dan bersifat semulajadi. Royal Sweetener Stevia merupakan Pengganti Gula Pasir yang Terbaik di pasaran. SteviaMalaysia.com adalah pengedar sah Stevia RCC dan laman web adalah sebagai tujuan perkongsian kebaikan Stevia RCC kepada semua penggemar Stevia.

Logo Standards Malaysia RCC Royal Sweetener SteviaLogo Buatan Malaysia RCC Royal Sweetener SteviaLogo Kitar Semula RCC Royal Sweetener SteviaStevia RCC Halallogo blog SteviaMalaysia.com