VIDEO TUTORIAL – Cara Daftar Ahli Baru Stevia RCC Global

VIDEO TUTORIAL – Cara Daftar Ahli Baru Stevia RCC Global 

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia..

Syukur Alhamdulillah, saya Dr.Norbayah atau lebih dikenali sebagai Aya Norbayah iaitu team leader bagi group Dr.Norbayah & Jutawan Stevia, telah berjaya membuat video tutorial tentang bagaimana cara untuk mendaftarkan ahli-ahli pengguna atau pengedar Stevia RCC Global yang baru.

eCover Video Tutorial Panduan Cara Daftar Ahli Baru RCC2u.com

 

Gambar Hiasan

Video tutorial cara daftar ahli baru Stevia RCC Global ini dibuat bertujuan untuk membantu ahli-ahli baru dalam perniagaan e-dagang RCC2u.com dari susur galur team Dr.Norbayah & Jutawan Stevia.

Video ini menunjukkan bagaimana cara untuk log in atau masuk ke akaun RCC2u.com dan bagaimana cara untuk mendaftarkan ahli-ahli baru Stevia RCC Global melalui laman web rasmi RCC2u.com. Anda bertuah bersama team saya, kerana In Sha Allah, lebih banyak video tutorial yang akan saya buat.

Dalam video tutorial & panduan ini, anda akan belajar langkah demi langkah cara untuk login ke akaun RCC2u.com dan juga step by step cara untuk mendaftarkan ahli-ahli baru (downline) anda dengan mudah.

Saya ulang sekali lagi, video tutorial ini hanya untuk ahli-ahli baru di bawah susur galur Dr.Norbayah dan Jutawan Stevia SAHAJA. Jika anda berminat untuk menyertai team kami, boleh daftar di sini. Ini adalah kelebihan yang boleh saya berikan kepada ahli-ahli di bawah bimbingan saya.

Kelebihan team saya juga, anda akan dibimbing melalui SECRET GROUP SUPPORT kami dengan pelbagai sumber rujukan, ebook, video tutorial, flyers, power point presentation dan banyak lagi.

Dalam RCC Global(M) Sdn Bhd, anda boleh menjadi ahli sama ada sebagai pengguna atau sebagai pengedar Stevia. Banyak kelebihan yang ada boleh perolehi apabila menjadi ahli pengguna berdaftar RCC.

6 Kelebihan Sebagai Pengguna Berdaftar (VIP) Pemanis Stevia RCC

Video Tutorial Cara Daftar Ahli Baru Stevia RCC Global

KLIK SINI UNTUK LIHAT VIDEO

 

 

Kepada semua ahli-ahli RCC2u di bawah susur galur kami, boleh rujuk mentor [upline] masing-masing untuk masuk ke dalam SECRET GROUP DR.NORBAYAH & JUTAWAN STEVIA. Terima kasih.

Ps: Sekarang dalam proses menghasilkan beberapa video lagi..

Pss: Jika ingin dapatkan ebook Panduan Lengkap Perniagaan Stevia Rcc, boleh rujuk di sini: www.perniagaanstevia.com

2 thoughts on “VIDEO TUTORIAL – Cara Daftar Ahli Baru Stevia RCC Global

  1. mohd afandi awang says:

    saya ingin menjadi ahli rcc stevia, bagaimana cara untuk saya menjadi ahli baru. apa perlu saya buat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *